De leukste nieuwsberichten over (werken bij) Hoogvliet delen we hier.

Nieuwsberichten

Edwin de Maa per 1 juni CEO Hoogvliet supermarkten

De Raad van Commissarissen van Hoogvliet Supermarkten heeft besloten @Edwin de Maa per 1 juni 2023 te benoemen tot CEO van Hoogvliet Supermarkten. Deze positie werd tijdelijk waargenomen door @Fred van Heyningen, die bij de Hoogvliet Groep betrokken blijft als Directeur van de holding. Edwin is sinds begin 2022 Chief Commercial Officer (CCO) van Hoogvliet Supermarkten. Zijn opvolger in deze rol wordt op een later moment bekend gemaakt.

Beste Hoogvliet 2022

Hoogvliet Berkel en Rodenrijs is de beste Hoogvliet van 2022! Supermarktmanager Sander Kraaijeveld nam de gigantische wisselbeker, behorend bij deze titel, mee naar zijn team in Berkel en Rodenrijs om daar samen met de klant een feestje te vieren.

Hoogvliet verhoogt stagevergoedingen

Bij Hoogvliet vinden we het belangrijk om ontwikkelings- en opleidingskansen te bieden in de vorm van stages voor verschillende vormen van onderwijs. We willen zoveel mogelijk jongeren de mogelijkheid bieden om goede leer- en werkervaring op te doen en de keuze voor de supermarkt- en logistieke branche te ondersteunen.

Hoogvliet Katwijk heropend

Op 14 juli is ons verbouwde filiaal in Katwijk heropend. De klanten stonden te trappelen om de nieuwe inrichting te bekijken en weer lekker voordelig hun boodschappen te doen. En wat is het mooi geworden. Deze supermarkt is klaar voor de toekomst!

Hoogvliet officieel partner Feyenoord

Na meerdere geslaagde samenwerkingen zijn Feyenoord Rotterdam N.V. en Hoogvliet supermarkten een Officieel Partnerschap aangegaan. Het betreft een partnerschap voor twee jaar. Hoogvliet wordt door de overeenkomst niet alleen partner van Feyenoord Heren 1, maar ook van Feyenoord Vrouwen 1 en de Feyenoord Foundation.

Hoogvliet wint prijs voor duurzaamste gebouw

Ons distributie- en servicecentrum in Bleiswijk is op de Internationale BREEAM Official Awards 2022 bekroond met zowel de juryprijs als de publieksprijs voor het duurzaamste gebouw ter wereld dat vorig jaar met BREEAM gecertificeerd is!