In 2020 hebben wij onze nieuwe moderne en geautomatiseerde distributiecentrum op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk geopend. In het nieuwe distributiecentrum worden zowel droge kruidenierswaren als vers producten grotendeels geautomatiseerd verwerkt tot zendingen naar alle winkels van Hoogvliet.

Vanaf 16 jaar kun je bij ons al aan de slag als hulpkracht op diverse logistieke afdelingen met variabele uren. Ben jij iemand die graag in een logistieke omgeving aan de slag gaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie!

Ronald over zijn werk als operationeel manager

'Ik ben begonnen met werken bij Hoogvliet toen ik 21 was, als eerste verkoopmedewerker. Vanaf dag één voelde ik me welkom in de Hoogvliet familie. Vooral de persoonlijke aandacht was hierin belangrijk. Tevens was het werk altijd uitdagend en gevarieerd.
Binnen een half jaar was ik assistent supermarktmanager. Na wat omzwervingen werd ik supermarktmanager. Begin dit jaar ben ik doorgegroeid als operationeel manager in het distributiecentrum. Binnen Hoogvliet zijn veel interne opleidingen en je ziet veel collega’s doorgroeien. Voor mij is het behalen van de hbo-opleiding Ondernemerschap & Retailmanager een hoogtepunt geweest. Deze opleiding deed ik in deeltijd naast het werk.
Het mooiste van het werk is samen met anderen in beweging zijn om een doel te behalen. Ik word er nog altijd blij van als ik een compliment van een collega krijg over de fijne samenwerking. Hoogvliet voelt als familie. Overal waar ik gewerkt heb, zie je dat collega’s goed met elkaar op kunnen schieten, ook privé.'

Modern distributiecentrum

Ons nieuwe distributiecentrum heeft een grootte van 72.000 m2. Hiermee wordt de distributiecapaciteit fors verhoogd en worden logsitieke processen geoptimaliseerd door hoge mate van merchanisering en automatisering.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...