Alle openstaande vacatures vind je op onze vacaturepagina werkenbij.hoogvliet.com. Klik in de vacature naar keuze op ‘solliciteren’ en vul een online sollicitatieformulier in.
Om bij Hoogvliet te mogen werken moeten je minimaal 14 jaar zijn. Hier zijn wel wat regels aan verbonden. Zo mag je als je 14 of 15 jaar bent niet werken na 19.00 uur 's avonds en niet op zondag. Om achter de kassa of in het distributiecentrum te mogen werken geldt de minimale leeftijd van 16 jaar.
Een winkel kan niet draaien op alleen jongeren, wij zoeken naar een evenwichtige mix. Hoogvliet voorziet alleen niet in de mogelijkheid om door te werken na de pensioengerechtigde leeftijd.
Ja dat is mogelijk, maar omdat we veel tijd steken in de training van elke nieuwe medewerker zijn we vooral geïnteresseerd in mensen die langere tijd bij Hoogvliet willen werken, bijvoorbeeld één of twee avonden in de week. Collega’s met een flexibel 2 tot 12 uur contract kunnen tijdens vakanties meestal meer uren werken.
Bij Hoogvliet staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van het bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. Bij Hoogvliet krijgt talent dan ook zeker een kans. Naast onze talentenopleidingsprogramma’s bieden wij ook diverse trainingen aan zodat jij als medewerker je optimaal kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven, bedrijfshulpverlening of vakkennis.
Hoogvliet is een erkend leerbedrijf voor diverse afdelingen. Stagiaires zijn van harte welkom en natuurlijk werken we ook graag mee aan afstudeerprojecten. Je neemt een kijkje in de wereld van de supermarkt en krijgt goede begeleiding bij het maken van een eventuele stage opdracht.
Onze winkels zijn meer dan 72 uur per week geopend. Van medewerkers wordt daarom verwacht dat ze op wisselende tijden willen en kunnen werken. Dus ook op avonden, zaterdagen en eventueel zondagen. Voor het distributiecentrum gelden vaak vroege begintijden, die ervoor zorgen dat de winkels tijdig de eerste producten aangeleverd krijgen.
Hoogvliet werkt met twee soorten contracten. De eerste variant krijg je als je 2 tot 10 uur per week werkt. Dit houdt in dat iedere periode je salaris + de vakantietoeslag + de vakantiedagen + roostervrije uren in één keer worden uitbetaald. Het salaris per periode wordt hierdoor hoger. Als je meer dan 10 uur werkt, krijg je een contract waarbij de toeslagen wel apart worden uitbetaald. Dan ligt het uurloon dus wat lager.
Uiterlijk binnen twee weken ontvang je van ons een reactie. Dit kan telefonisch of per e-mail zijn.
Die zijn er zeker, wij hebben diverse wajongers in dienst. Je kunt gewoon solliciteren op een openstaande vacature en bij opmerkingen vermelden wat je mogelijkheden en beperkingen zijn.
Hoogvliet is aangesloten bij de cao voor personeel van Grootwinkelbedrijven in levensmiddelen. De salarissen voor de bijbanen (2-10 uur) staan op de pagina Bijbaan.
Deze mogelijk is er niet meer. We hopen hiermee onnodige teleurstellingen te voorkomen. Alle openstaande vacatures bij Hoogvliet staan op de website. Mocht je ideale vacature er vandaag niet tussen staan, dan wil dat niet zeggen dat deze er morgen ook niet is. Wil je via de mail op de hoogte worden gehouden van de actuele vacatures bij jou in de buurt? Vul dan even een Jobalert in onderaan deze pagina.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?