Ben je op zoek naar een stage of leerwerkplek in de supermarkt? Hoogvliet is een écht erkend leerbedrijf voor diverse afdelingen. Stagiaires zijn van harte welkom en natuurlijk werken we ook graag mee aan afstudeerprojecten. Je neemt een kijkje in de wereld van productie, logistiek en de supermarkt en krijgt goede begeleiding bij het maken van een eventuele stage opdracht.

Zowel BOL-, BBL-, hbo- als wo-meeloop- en afstudeerstages / -opdrachten behoren tot de mogelijkheden.

Käthe over haar stage bij Hoogvliet

'Ik ben 22 jaar en werk al 6,5 jaar op filiaal Oosterheem als kassamedewerker. Dit jaar begon ik met mijn afstudeerstage bij Hoogvliet op het servicecentrum, op de HR-afdeling, wat helemaal aansloot op mijn HR opleiding!
Toen ik op zoek moest naar een stageplek dacht ik meteen aan Hoogvliet. Tijdens mijn stageperiode heb ik mij bezig gehouden met verschillende onderwerpen binnen de HR-afdeling, maar het voornaamste waarmee ik bezig ben geweest, samen met een collega-stagiaire, is het actualiseren en (her)schrijven van het HR-beleid. Voor niet HR studenten klinkt dit misschien saai en dat snap ik helemaal, maar dit is eigenlijk gewoon de grondslag van een HR-afdeling en dus SUPER leerzaam! Ik ben echt enorm dankbaar dat ik mijn bijdrage heb mogen leveren hierin. Ik kreeg zowat elke week wel de vraag of ik eventueel met een nieuw project/onderwerp aan de slag wilde gaan en zo zat ik nooit stil! Ook gaven ze mij de ruimte om aan mijn schoolwerk te zitten. We hadden duidelijke afspraken gemaakt en als het een keer een beetje tegen zat maakte dat helemaal niet uit en werd er een manier gevonden om toch alles goed te laten verlopen. Ik heb in mijn stageperiode van een half jaar enorm veel van HR geleerd en ben blij dat Hoogvliet deze kans biedt aan haar medewerkers. Ik raad het dan ook enorm aan om bij Hoogvliet stage te komen lopen!'

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?