Bij Hoogvliet draait het allemaal om service, ook naar onze interne klant. Op ons servicecentrum in Bleiswijk werken professionals die vanuit hun vakgebied graag meedenken aan een zo optimaal mogelijke organisatie bij het ondersteunen van onze winkels, de logistiek, de bakkerij en de slagerij.
Commercieel talent, zoals category managers en marketeers zijn altijd welkom. Ook financiële professionals en ICT’ers dragen bij aan het succes van onze formule. Op het servicecentrum is er veel ruimte om mee te denken, is je verantwoordelijkheid groot en is er veel aandacht voor individuele opleidingen in het eigen vakgebied.

Heb je passie voor food en wil je een bijdrage leveren aan onze formule? Wij ontvangen graag je sollicitatie!

Cathelijne over haar werk als category manager wijn, bier en fris

"Ik ben destijds afgekomen op een sollicitatiedag voor onze winkel in Alphen aan den Rijn Kerk & Zanen. Bijna was ik niet aangenomen want ze zochten eigenlijk hulpkrachten die niet op vakantie gingen, maar net voordat ik de lift instapte werd ik alsnog teruggeroepen en aangenomen.

Wat ik zo leuk vond aan deze baan was de hectiek van een winkel. Geen dag is hetzelfde! Al snel mocht ik op zaterdag de kist beheren en helpen de kassaploeg aan te sturen. 

Jarenlang heb ik naast mijn studie in Leiden (destijds kon je er nog jaren over doen) ongeveer 20 uur gewerkt als assistent-hoofdcaissière, totdat mijn dochter geboren werd. Zij werkt inmiddels ook als hulpkracht in Kerk & Zanen! Ik ben toen vier dagen gaan werken als hoofdcaissière en heb in de avonduren mijn studie rechten in Leiden alsnog afgemaakt. Na 17 jaar in de winkel te hebben gestaan, maakte ik de overstap naar het servicecentrum en werd ik coördinator klantenservice. Twee jaar later mocht ik starten op category management.

Waar ik het meest trots op ben? Ik denk toch wel op alle leuke samenwerkingen door de jaren heen. Bij Hoogvliet werken de leukste mensen. Ik zit echt helemaal op mijn plek bij commercie, maar natuurlijk wil ik mezelf altijd ontwikkelen en doorgroeien."

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?