Bij Hoogvliet draait het allemaal om service, ook naar onze interne klant. Op ons servicecentrum in Bleiswijk werken professionals die vanuit hun vakgebied graag meedenken aan een zo optimaal mogelijke organisatie bij het ondersteunen van onze winkels, de logistiek, de bakkerij en de slagerij.
Commercieel talent, zoals category managers en marketeers zijn altijd welkom. Ook financiële professionals en ICT’ers dragen bij aan het succes van onze formule. Op het servicecentrum is er veel ruimte om mee te denken, is je verantwoordelijkheid groot en is er veel aandacht voor individuele opleidingen in het eigen vakgebied.

Heb je passie voor food en wil je een bijdrage leveren aan onze formule? Wij ontvangen graag je sollicitatie!

Mark over zijn werk als senior marketeer formule

'Sinds 2012 ben ik werkzaam op de afdeling marketing & e-commerce op het servicecentrum in Bleiswijk. Het leuke aan werken bij Hoogvliet is de veelzijdigheid van de werkzaamheden en de flexibiliteit van de organisatie. Dat maakt het werk nooit saai.
Op het servicecentrum werken we ‘achter de schermen' met verschillende afdelingen samen om de winkels te ondersteunen en te bedienen met goede producten, scherpe aanbiedingen en mooie acties. Voor de klant in de winkel lijkt alles vaak zo vanzelfsprekend. Dan is ons werk geslaagd!'

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?