Hoogvliet officieel partner Feyenoord

Na meerdere geslaagde samenwerkingen zijn Feyenoord Rotterdam N.V. en Hoogvliet supermarkten een Officieel Partnerschap aangegaan. Het betreft een partnerschap voor twee jaar. Hoogvliet wordt door de overeenkomst niet alleen partner van Feyenoord Heren 1, maar ook van Feyenoord Vrouwen 1 en de Feyenoord Foundation.

De samenwerking met Feyenoord is niet alleen zichtbaar op de boarding in De Kuip, maar ook in onze supermarkten. Daar kunnen onze klanten zich opmaken voor spaaracties voor Feyenoord items en winacties voor kaarten en arrangementen tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord Heren 1 en Vrouwen 1. Ook medewerkers van Hoogvliet profiteren van de samenwerking: zij maken kans om een bezoek te brengen aan de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Wij zijn ontzettend trots dat wij ons de komende jaren mogen verbinden aan een topclub als Feyenoord. Hoogvliet is een echte familiesupermarkt en daarom past de grootste volksclub van Nederland, met haar trouwe legioen, perfect bij ons, onze klanten en onze medewerkers. Bij onze eerdere samenwerkingen merkten we al dat Feyenoord en Hoogvliet supermarkten een perfecte match zijn. In de regio waar onze supermarkten staan, wonen tenslotte heel veel Feyenoord-supporters. Let's go!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?