Hoogvliet wint prijs voor duurzaamste gebouw

Ons distributie- en servicecentrum in Bleiswijk is op de Internationale BREEAM Official Awards 2022 bekroond met zowel de juryprijs als de publieksprijs voor het duurzaamste gebouw ter wereld dat vorig jaar met BREEAM gecertificeerd is!

De uitreiking vond plaats op 22 maart 2022 in Londen. Een unieke prestatie voor ons en onze projectpartner Arcadis, want het komt niet vaak voor dat één project beide prijzen in de wacht sleept. We zijn dan ook SUPERTROTS!

De BREEAM Awards worden uitgereikt aan projecten en organisaties wereldwijd, die naar de mening van de onafhankelijke jury de beste balans bieden tussen prestaties, reproduceerbaarheid en innovatie, evenals de mate waarin het projectteam verder is gegaan dan wat normaal voor een soortgelijk project zou worden verwacht. De juryleden waren vooral onder de indruk van het feit dat ons gebouw volledig vrij is van fossiele brandstoffen. Edwin Wit, directie Hoogvliet: “We zijn ontzettend trots op de gezamenlijke bijdrage van het hele Hoogvliet- en Arcadis-team en alle bedrijven die hebben bijgedragen in de ontwerp- en bouwfase. Onze dank gaat uit naar iedereen die voor de BREEAM Awards publieksprijs op ons project gestemd heeft.”
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?