Het draait allemaal om de klant in een supermarkt. Onze medewerkers in de winkel zorgen er gezamenlijk voor dat de klant iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs.

In de winkels kennen we diverse functies, zoals verkoopmedewerker, vulploegleider, kassamedewerker, afdelingsmanager en (assistent) supermarktmanager. Hoogvliet besteedt veel aandacht aan verschillende loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden voor onder andere jong talent, vakspecialisten en aankomende managers. Je loopbaan bij Hoogvliet bepaal je dus zelf!

Vanaf 14 jaar kun je bij ons al aan de slag als vulploegmedewerker. Om als kassamedewerker te mogen werken moet je minimaal 16 jaar zijn. Vind jij het leuk om met klanten om te gaan en te werken in een fijn team? Wij ontvangen graag je sollicitatie voor een functie in een van onze winkels.

Deen over zijn werk als assistent supermarktmanager

'In 2004 ben ik in dienst gekomen bij Hoogvliet. Op dit moment ben ik werkzaam als assistent supermarktmanager op filiaal Ridderhof in Alphen aan den Rijn.


Wat het werken bij Hoogvliet zo leuk maakt is de diversiteit in je werkzaamheden, want elke klant heeft andere wensen als het om winkelen in de supermarkt gaat.


Ik heb gekozen voor Hoogvliet omdat het werk uitdagend is en ik me kan blijven ontwikkelen.'