Ben je op zoek naar een stage of leerwerkplek in de supermarkt? Hoogvliet is een écht erkend leerbedrijf voor diverse afdelingen. Stagiaires zijn van harte welkom en natuurlijk werken we ook graag mee aan afstudeerprojecten. Je neemt een kijkje in de wereld van productie, logistiek en de supermarkt en krijgt goede begeleiding bij het maken van een eventuele stage opdracht.

Zowel BOL-, BBL-, hbo- als wo-meeloop- en afstudeerstages / -opdrachten behoren tot de mogelijkheden.

Ghislaine over stage bij Hoogvliet

'Ik werkte een aantal jaar met plezier als kassamedewerker in Rijswijk. Bij Hoogvliet ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant en dat maakt het werk leuk. Daarnaast is er ook veel afwisseling in het werk. Het werk bestaat niet alleen uit kassadraaien, maar ook service verlenen aan klanten, de afdeling opgeruimd en netjes houden, werkzaamheden op de tabakshop en het uitleveren van de online bestellingen.Wat ik erg goed vind aan Hoogvliet is dat er veel ruimte is voor ontwikkeling.


Het werk op de kassa-afdeling is een ontzettend leuke bijbaan, maar het is niet de richting van mijn studie. Toen ik aan mijn leidinggevende vroeg of het mogelijk was om wat meer ervaring op te doen voor mijn studie, werd dit meteen voor mij uitgezocht en een paar maanden later werkte ik als vakantiekracht bij de afdeling HR. Dit kon ik in combinatie doen met mijn werk in de winkel, waardoor het werk nóg afwisselender werd. Op deze afdeling heb ik ook mijn afstudeeronderzoek mogen uitvoeren.'