In 2020 openen wij onze nieuwe service- en distributiecentrum op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk. De bouwwerkzaamheden zijn al in volle gang.  In het nieuwe distributiecentrum zullen zowel droge kruidenierswaren als vers grotendeels geautomatiseerd verwerkt gaan worden tot zendingen naar alle winkels van Hoogvliet.

Vanaf 16 jaar kun je bij ons al aan de slag als hulpkracht op diverse logistieke afdelingen met variabele uren van minimaal 2 tot maximaal 12 uur per week. Ben jij een teamspeler die vroeg opstaan geen probleem vindt en een echte aanpakker? Wij ontvangen graag je sollicitatie!

Operators gezocht!

Voor ons nieuwe, gemechaniseerde distributiecentrum in Bleiswijk zoeken wij operators. Collega's die zonder vrees  30 meter de hoogte in durven om eventuele storingen op te lossen, zodat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt.

Hou jij van een uitdaging? Klik voor onze vacature, toon moed en stuur ons je CV!

Nieuw distributiecentrum

Ons nieuwe distributiecentrum heeft een grootte van 72.000 m2  wordt de distributiecapaciteit fors verhoogd en worden logsitieke processen geoptimaliseerd door hoge mate van merchanisering en automatisering.

Hiermee is Hoogvliet volledig voorbereid op de toekomst.