Van goederenontvangst en orderverzameling tot en met transport; logistiek is een belangrijke basis van ons succes! Het bevoorraden van onze winkels is een veelzijdig logistiek proces. Alle artikelen, van appels tot groenten en van chips tot shampoo, worden via het distributiecentrum verdeeld naar de winkels. Hier zijn veel afdelingen bij betrokken en omdat proces zo efficiënt en effectief te laten verlopen is samenwerken van groot belang!

Vanaf 16 jaar kun je bij ons al aan de slag als hulpkracht op diverse logistieke afdelingen met variabele uren van minimaal 2 tot maximaal 12 uur per week. Ben jij een teamspeler die vroeg opstaan geen probleem vindt en een echte aanpakker? Wij ontvangen graag je sollicitatie!

Vincent over zijn werk als chauffeur

'Ik werk nu alweer 11 jaar bij Hoogvliet, fulltime als vrachtwagenchauffeur op het distributiecentrum. Ook zit ik één of meerdere dagen op de planning om de ritten in te delen. Dit noemen we hier ‘het boek’.Het is leuk en afwisselend werk en ik heb mijn eigen vrachtwagen.


Door mijn werk kom ik in alle filialen. Ook het boek/de planning die ik er bij doe maakt het werk nog meer gevarieerd, de ene dag rijd je de vrachten weg en de andere dag geef je de vrachten weg en moet je de administratie daarvan bijhouden.


Verder heb ik een leuke groep collega’s, waar ik het goed mee kan vinden. Hoogvliet is een prima werkgever waar ik al jaren met veel plezier werk en ik hoop er nog heel wat jaartjes te blijven!'

Nieuw distributiecentrum

In 2020 openen wij onze nieuwe service- en distributiecentrum op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk. De bouwwerkzaamheden zijn al in volle gang.  

In het nieuwe distributiecentrum zullen zowel droge kruidenierswaren als vers grotendeels geautomatiseerd verwerkt gaan worden tot zendingen naar alle winkels van Hoogvliet.