1. Over Hoogvliet
  2. Familiebedrijf

Informatie over hoogvliet

Hoogvliet B.V. is een supermarktketen met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Het service- en distributiecentrum bevinden zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt in totaal meer dan 5.500 enthousiaste medewerkers met gevoel voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. De geschiedenis van Hoogvliet begint in 1968 als Leen Hoogvliet in Kwintsheul één van Nederlands eerste zogeheten "Cash 'n' Carry"-zaken opricht. Lees meer over de geschiedenis van Hoogvliet.  

'Bewezen de Goedkoopste'  

In ruim 45 jaar is er natuurlijk veel veranderd. Wat echter onveranderd is gebleven zijn de lage prijzen; in het logo staat niet voor niets 'Bewezen de Goedkoopste'! Ook nu speelt Hoogvliet nog steeds snel in op de veranderende wensen van de consument. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan tenslotte bij iedere Hoogvliet supermarkt hoog in het vaandel. Op dit moment bestaat het Hoogvliet concern uit een keten van supermarkten en een Versmarkt. De heren S. de Haan (algemeen directeur), H. Kessen (commercieel directeur), F. Schijf (financieel directeur), E. Wit (programma directeur) en Albert Cornelisse (directeur ICT) voeren de directie.   

Persoonlijke aandacht  

De winkels van Hoogvliet zijn ingericht met moderne, levendige kleuren en gezellige poppentheaters die de kinderen vermaken tijdens het boodschappen doen. Bij binnenkomst komt de geur van vers brood de klant tegemoet uit de oven waar gedurende de gehele dag broden worden afgebakken. De werkruimte voor de slager is zo ingericht dat klanten hem kunnen zien werken: een soort podium waarop hij zijn kunsten kan laten zien. Vlees van Hoogvliet is echt vers en ambachtelijk bereid! Naast het ruime assortiment zijn er natuurlijk onze vriendelijke medewerkers die met plezier en vakkennis een visitekaartje voor de winkel zijn. De persoonlijke aandacht is een belangrijke reden waarom veel klanten Hoogvliet niet meer kunnen missen voor de dagelijkse boodschappen!